fbpx

Informatie

Waar wij voor staan

Bij Rix Buro vinden wij openheid, eerlijkheid, kwaliteit en efficiëntie belangrijk. U zult dit duidelijk terugzien in onze manier van werken, en u mag ons hier op aanspreken.

Openheid en eerlijkheid

We zijn ervan overtuigd dat een eerlijk mens gezegend wordt. Daarnaast  staan we open voor ideeën en suggesties van anderen.

Kwaliteit en efficiëntie

Wij zijn een kwalitatief sterk bureau. Voor ons betekent kwaliteit bijvoorbeeld dat we, voor de beloning van onze werknemers, altijd de CAO van de opdrachtgever volgen. Zo is de beloning van ingeleend en vast personeel gelijk.  Daarnaast beschikken we over de juiste certificeringen die bewijzen dat we ons werk serieus nemen. We werken met korte communicatielijnen en onze administratie is efficiënt ingericht.

Ons doel

Ons doel is uiteraard het aanbieden van een passende baan en het vinden van een geschikte werknemer. Maar dat is niet alles: wij willen meer betekenen voor onze klanten en werknemers. Zo denken wij ook graag mee over opleiding, ontwikkeling en begeleiding van personeel – ook dat is ons doel.

Vragen, ideeën en/of suggesties? Neem contact met ons op!

RIX Werving & Selectie BV
Havenstraat 20
2984 AC Ridderkerk

/ 06-47299636
rik@rixwens.nl


© 2021 RIX Buro